طرز تهیه سوپ جو با فرمت رستورانی

سوپ جو از زمره سوپ های داغ و خوشمزه است که هم به لقب پیش غذا و هم بجای غذای واقعی سرو میشود و میتوان گفت سوپ خوشطعم و لذیذ ای است و چنانچه نکات ویژ در آشپزی آن را مراعات کنید مسلماً یک وعده غذای عالی خواهید داشت .پس در دنباله با ما همقدم شوید تا با نکات پخت سوپ جو آگاه شوید.

سوپ جو

مواد ضروری به خاطر درست کردن سوپ جو

  • جو پوست کنده :1 پیمانه
  • سینه مرغ :نصف
  • جعفری :1 قاشق غذا خوری
  • پیاز :2 عدد متوسط
  • جو پرک :5 قاشق غذاخوری
  • آب مرغ :2 لیوان
  • هویج :دو عدد متوسط
  • نمک :به میزان دلخواه
  • زردچوبه :1 قاشق غذا خوری
  • فلفل سیاه :1 قاشق چایخوری
  • آرد برنج :1 قاشق غذاخوری سرپر
  • رب گوجه فرنگی :2 قاشق غذا خوری سرپر
  • نمک :به میزان دلخواه
  • روغن زیتون :برای تفت دادن
  • آب لیمو :به میزان لازم

مواد لازم سوپ جو

ادامه مطلب

ته چین مرغ را با ماهیتابه درست کنید

سبک خاص درست کردن “خورش قیمه” فوق العاده خوشمزه

این غذاها را با گوجه فرنگی درست کنید !

طرز تهیه همبرگر سوخاری لذیذ و خانگی مثل حرفه ای ها!

“سوپ جو” : خانگی و به سبک رستوران ها درست کنید

دستور تهیه حلیم بوقلمون و نکات درست کردن “حلیم بوقلمون”

“کوکو سبزی” : روش درست کردن همراه با نکات تکمیلی

قاشق ,جو ,سوپ ,غذا ,میزان ,خوری ,1 قاشق ,غذا خوری ,به میزان ,قاشق غذا ,سوپ جو

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

پسر تهرونی مُـنّجـِ٘ے آساره تحقیقات یک پژوهشگر جوان شهر زیتونی من daryacomputro جایی برای با هم بودن جستجوی لینک مجله سفیر چگونه اثر لقمه حرام را از بین ببریم